HABERLER

Genel Başkanımız Levent Uslu Malatya’da Ziyaretler Gerçekleştirdi
Malatya Büyükşehir Belediyesi Ziyareti
Genel Başkanımız Levent Uslu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i ziyaret ederek istişareler gerçekleştirdi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Temel, Malatya Şube Başkanımız Abuzer Akagündüz, Şube Başkan Yardımcılarımız Emin Serkan Semercioğlu, Mustafa Aktaş ve Hakan Gündüz hazır bulundu.
Ziyarette çalışma hayatına dair hususlar ve yerel yönetim çalışanlarımızı ilgilendiren güncel konular karşılıklı değerlendirildi. Uslu, yerel yönetim çalışanlarının genel yetkili sendikası olduğumuzun altını çizerek; “19 yıldır bu vazifeyi icra etmemiz yerel yönetim çalışanlarımızın teveccühü ile olmuştur.” dedi.
Uslu, kazandıran sendika markasına yakışır bir biçimde 7. Dönem Toplu Sözleşmede elde ettiğimiz kazanımlarımızı dile getirerek, memurlarımızın elde ettiği önemli kazanımların tamamının altında Bem-Bir-Sen’imizin imzası olduğunu vurguladı. Önümüzdeki süreçte de kazanımlarımızı arttırmak için mücadelemizin devam edeceğini söyledi.
Malatya’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirme hedefiyle belediyenin tüm gücüyle çalıştığını belirten Er, “Her alanda Malatya’mızı daha ileri taşımak için belirlediğimiz hedeflere bir bir ulaşmak azim ve kararlılığı ile canla başla durmadan duraksamadan çalışmaya devam ediyoruz. Rabbim hepimizi muvaffak kılsın.” dedi.
Malatya Yeşilyurt Belediyesi Ziyareti
Bem-Bir-Sen Genel Başkanımız Levent Uslu, Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Temel, Malatya Şube Başkanımız Abuzer Akagündüz, Şube Başkan Yardımcılarımız Emin Serkan Semercioğlu, Mustafa Aktaş, Hakan Gündüz ve İşyeri Temsilcimiz Mahmut Demirbağ, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’i ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, kamu çalışanlarının özlük hakları, sendikal kazanımlar ve sosyal projeler üzerine karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Sendikal örgütlenmenin önemi, kamu çalışanlarının refahını artırmaya yönelik çalışmalar ve yerel yönetimler çalışanlarının yaşadığı sorunlar ele alınırken, çözüm önerileri üzerine de değerlendirmeler yapıldı.
Genel Başkanımız Levent Uslu, Bem-Bir-Sen’in 30 yıllık mücadelesine vurgu yaparak, "Yerel yönetim çalışanlarının haklarını korumak ve daha iyi çalışma koşulları sağlamak adına verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyoruz. Malatya’daki yerel yönetimler çalışanlarımızın sorunlarını yerinde tespit etmek, çözüm üretmek ve dayanışmayı güçlendirmek için buradayız." ifadelerini kullandı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kamu ve belediye personelimiz, Yeşilyurt’un kalkınması ve halkımıza sunduğumuz hizmetlerin başarısı için vazgeçilmez bir değere sahip. Onların daha verimli bir ortamda çalışabilmesi adına ortak çabalarımızı devam ettireceğiz.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda Genel Başkanımız Levent Uslu, misafirperverliği için Prof. Dr. İlhan Geçit’e teşekkürlerini sunarken, Geçit ise ziyaretten ötürü teşekkürlerini iletti.