HABERLER

Genel Başkan Yardımcımız Hanefi Sinan, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı ile İl Özel İdaresi Çalışanlarını Kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesini İmzaladı. Hayırlı ve Bereketli Olsun
Genel Başkan Yardımcımız Hanefi Sinan, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı ile patenti Bem-Bir-Sen’e ait olan ve yerel yönetim çalışanlarının önemli kazanımlarının başında gelen Sosyal Denge Sözleşmesini imzaladı.
Afyonkarahisar Valiliğinde gerçekleştirilen imza törenine; Afyonkarahisar İl Başkanımız Serdar Çetinkaya, İl Başkan Yardımcılarımız Yusuf Çiğdem ve Ahmet Kırkalı da katıldı.
Genel Başkan Yardımcımız Hanefi Sinan, imza töreninde yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: “Afyonkarahisar İl Özel İdaresinde görev yapan memurlarımız, ilimizin en ücra noktasına kadar kamu hizmetini ulaştıran önemli bir görevi üstlenmektedir. Bugün imzaladığımız Sosyal Denge Sözleşmesi, çalışanlarımızın hem ekonomik hem de sosyal anlamda daha güçlü hale gelmesine katkı sağlayacaktır. Bu sözleşmenin, çalışma barışını güçlendirerek hizmetlerin niteliğine ve verimliliğine olumlu yansıyacağına inanıyoruz. Bem-Bir-Sen olarak temel önceliğimiz; emeğin karşılığını teslim etmek, çalışanlarımızın refahını artırmak ve kamu hizmetlerinin kalitesini yükseltmektir. Sürece katkı sağlayan başta Vali Yardımcımız Sayın İhsan Ayrancı olmak üzere tüm kurum yöneticilerimize ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Sözleşmenin tüm memurlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.”
Afyonkarahisar Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı da “İl Özel İdaremiz, ilimizin her bölgesine hizmet götüren ve vatandaşlarımızın günlük yaşamına doğrudan dokunan önemli bir kamu kurumudur. Bu hizmetlerin arkasında ciddi bir emek, fedakarlık ve güçlü bir sorumluluk anlayışı bulunmaktadır. Bugün imzalanan Sosyal Denge Sözleşmesinin, çalışanlarımızın motivasyonunun artırılmasına ve çalışma barışının güçlenmesine önemli katkı sağlayacağına inanıyorum. Emeği geçen Bem-Bir-Sen yöneticilerine ve kurum temsilcilerimize teşekkür ediyor, sözleşmenin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş Ziyareti
Genel Başkan Yardımcımız Hanefi Sinan, Afyonkarahisar İl Başkanımız Serdar Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş’ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu.
Ziyarette; yerel yönetim hizmet kolundaki sendikal çalışmalar, kamu çalışanlarımızın sahada karşılaştığı güncel sorunlar ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Genel Başkan Yardımcımız Hanefi Sinan, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bizim için sahada olmak, üyelerimizi dinlemek ve yerel yöneticilerimizle yüz yüze istişare etmek çok kıymetli. Kamu çalışanlarımızın emeğini güçlendirecek her adımı önemsiyoruz. Misafirperverliği ve samimi ev sahipliği için Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş da; “Sandıklı Belediyesi olarak çalışanlarımızı büyük bir aile olarak görüyoruz. Onların huzuru ve motivasyonu, sunduğumuz hizmetlerin kalitesine doğrudan yansıyor. Nazik ziyaretleri ve yapıcı yaklaşımları için Bem-Bir-Sen heyetine teşekkür ediyor, bu tür istişareleri son derece kıymetli bulduğumuzu ifade etmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Ziyareti
Genel Başkan Yardımcımız Hanefi Sinan, Afyonkarahisar İl Başkanımız Serdar Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’yu ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette; sendikal çalışmalar, belediye çalışanlarımızın beklentileri ve çalışma hayatına dair güncel konular ele alındı.
Genel Başkan Yardımcımız Hanefi Sinan, ziyaret kapsamında yaptığı değerlendirmede, “Emirdağ’da bizleri içtenlikle karşılayan Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kamu çalışanlarımızın daha huzurlu, daha verimli çalışabilmesi adına atılan her adımı çok değerli buluyoruz. Bem-Bir-Sen olarak her zaman diyalogdan yana olduk, bundan sonra da çalışanlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu da konuşmasında, “Çalışanlarımız, belediyecilik hizmetlerinin temel taşıdır. Onların emeğini önceleyen her yaklaşımı önemsiyoruz. Nazik ziyaretleri ve samimi sohbetleri için Bem-Bir-Sen heyetine teşekkür ediyor, karşılıklı anlayış ve iş birliğinin devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.



