Ardahan İl Başkanlığı
![Ardahan İl Özel İdaresi ile SDS İmzaladık](https://bembirsen.org.tr/images/articles/large/whatsapp-gorsel-2025-02-11-saat-21.29.15_a0f8f282.jpg)
Ardahan İl Özel İdaresi ile SDS İmzaladık
Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Ardahan İl Başkanımız Fedai Çoban, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ile en üst orandan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi (SDS) imzaladı.
Ardahan İl Başkanımız Fedai Çoban, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’e teşekkür ederek Sosyal Denge Sözleşmesi’nin üyelerimiz ve çalışanlarımız için hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ise sözleşmenin imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Şehrimize birlikte hizmet ettiğimiz çalışma arkadaşlarımız için hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.